Syksyinen Sydänten ilta kirkossa

Sydänten taakkoja kevennetään Sydänten illassa sunnuntaina 24.9. alkaen huom. klo 17. Illan juontaa Anne Nätynki, todistuspuheenvuorot käyttää Leena ja Erkki Peltoniemi, sanan paikka Sarita Orava ja musiikki Ville Joensuu. Esirukousmahdollisuus.

Vanhanajan jumalanpalvelus Alajärvellä

"Lähimmäinen" teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Alajärvellä klo 10. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Kirkkokuoro ja kahvit seurakuntatalolla. Jumalanpalveluksessa käytetään vuoden 1968 perinteistä jumalanpalveluskaavaa ja lauletaan virsiä vuoden 1938 virsikirjasta.

Vanhanajan jumalanpalvelus Lehtimäellä

"Lähimmäinen" -teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Jumalanpalveluksessa käytetään vuoden 1968 jumalanpalveluskaavaa ja lauletaan virsiä vuoden 1938 virsikirjasta.