Ovet auki evankeliumille - Open doors!

Ovet auki evankeliumille - Open doors! Kirkontupa

Open Doors -järjestön lähetysseurat Kirkontuvalla. Mielenkiintoisia ajankohtaiskatsauksia vainottujen kristittyjen elämään ja valtavaan todistukseen uskosta tässä ajassa! Vieraana Open Doors -järjestön johtaja Miika Auvinen ja tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah Alajärven seurakunnasta.

Tulkaa joukolla mukaan, luvassa myös lähetyskahvit. Kolehti kerätään Open Doors -järjestön työlle. Yhteislauluja. Esirukousmahdollisuus.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.

Vanhanajan jumalanpalvelus Alajärvellä

"Lähimmäinen" teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Alajärvellä klo 10. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Voi vapaaehtoisesti pukeutua 1700-luvun tyyliin.