Lasten kuoroleiripäivä Suvirannassa

Suvirannan leirikeskus

Alakouluikäisille suunnattu laululeikkejä, musiikkiliikuntaa ja yhteislaulua sisältävä leiripäivä järjestetään leirikeskus Suvirannassa 12.8. lauantaina klo 13-16.

Alakouluikäisille suunnatun kuoroleiripäivän tarkoituksena on tarjota yhteisen laulamisen iloa ja musisointikokemuksia ja innostaa lapsia myös tulemaan mukaan seurakunnassa alkavaan lapsikuorotoimintaan, joka alkaa 16.8. Kirkontuvalla klo 17.30. Musiikinharrastamisen hyödyt oppimiskyvylle  on todettu monissa tutkimuksissa ja lisäksi yhteinen musisoiminen lisää sosiaalisuutta ja yhteistyötaitoja. Tuo siis lapsesi iloitsemaan musiikista kanssamme! Me kanttorit kannamme vetovastuuta niin leiripäivästä kuin kuorostakin ja pidämme huolta, että lapsesi pääsee mukaan musisoinnin mieltä rikastuttavaan maailmaan.