Kiitos isänmaasta - sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Kiitos isänmaasta" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Harri Silvolahti saarnaa ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Mukana Lehtimäen mieskuoro. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleen lasku sankarihaudoille. Juhla jatkuu seurakuntakodilla ja kahvitarjoilu ja juhla. Mukana mm. mieskuoro ym. ohjelmaa. Juhlapuheen pitää pitkäaikainen Lehtimäen kirkkoherra Pertti Kriikku.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Pikkupappila

Hetki äidille -ilta - Pyykkinarulla

Hetki äidille -illat ovat kutsu ja etuoikeus äitien olla "vapaalla." Kaikenikäiset äidit tervetuloa arjenmakuisten aiheiden ja kahvipannun äärellä pohtimaan elämää pikkupappilassa klo 17.30

Laskiaissunnuntain messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan rakkauden uhritie" -teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ari Auranen, kanttorina Ismo Pitkänen ja musiikissa Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan rakkauden uhritie" -teeman parissa vietetään messua klo 13 kirkossa. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Keskikylän vastuupyhä.