Kiitos isänmaasta - sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Kiitos isänmaasta" vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen, korsukuoro laulaa. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleenlasku sankarihaudalla ja kahvitarjoilu seurakuntatalolla.

Kappalainen, lähetysteologi

Pikkupappila

Hetki äidille -ilta - Pyykkinarulla

Hetki äidille -illat ovat kutsu ja etuoikeus äitien olla "vapaalla." Kaikenikäiset äidit tervetuloa arjenmakuisten aiheiden ja kahvipannun äärellä pohtimaan elämää pikkupappilassa klo 17.30

Laskiaissunnuntain messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan rakkauden uhritie" -teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ari Auranen, kanttorina Ismo Pitkänen ja musiikissa Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan rakkauden uhritie" -teeman parissa vietetään messua klo 13 kirkossa. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Keskikylän vastuupyhä.