Hiljaisen viikon messu kirkossa Alajärvellä

Hiljaisen viikon messua vietetään iltakirkossa klo 19 teemalla "Jeesus tuomitaan." Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Kesäehtoolliskirkko Alajärven kirkossa

Kesäehtoolliskirkkoa vietetään Gabrielin kirkossa Alajärvellä ke 19.6. klo 13. Kirkossa saarnaa Harri Kuhalampi ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Kirkkokahvit nautitaan seurakuntatalolla messun jälkeen.

Kirkkopiha, Kirkkotie 6, 62900

Juhannusaaton juhlat ja messu kirkkorannassa

Odotettu juhannusaaton juhla ja messu kirkkorannassa klo 18. Mukana pastori Harri Kuhalampi. Musiikkia ja ohjelmaa. Lipunnosto, kokko ja kirkkopihajuhla (sateen sattuessa ollaan kirkossa). Tarjoilua illan aikana muun muassa grillimakkaroita, mehua ja kahvit lisukkeineen lähetystyön hyväksi!

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa

Juhannuspäivänä Alajärven kirkossa vietetään Johannes Kastajan päivää ja sanajumalanpalvelusta. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Ismo Pitkänen.