Päiväkerhon syksyn työkausi päättyy Lapsityön joulujuhlaan 13.12.2019
                                   Kevätkausi 2020 aloitetaan viikolla 3, 13.1.2020 lähtien

Iloa, riemua ja siunattua joulun aikaa joka kotiin!

PÄIVÄKERHORYHMÄT KEVÄTKAUDELLA 2020

MAANANTAI:

Koulumäen päiväkoti,  Luoma-aho klo 9-11.30

Satakielen päiväkerhotalo (Hoiskontie 19) klo 9-11.30

Kylän liikuntahalli, Uusikylä klo 13.20-16

Satakieli klo 13.20-16

TIISTAI:

Lehtimäen seurakuntakoti klo 9-11.30

Satakieli klo 13.20-16

Hoiskon koulu klo 13.20-16

KESKIVIIKKO:

Satakieli klo 9-11.30

TORSTAI:

Alakylän kylätalo klo 9-12

Alakylän kylätalo klo 13.00-16.

Päiväkerhossa touhutaan seuraavanlaisesti:

1. Tervetuloa =)!

2. Odotellaan kaikkien kavereiden saapuvan paikalle( tehdään palapelejä, piirrellään, väritellään, katsellaan kuvakirjoja)

3. Yhdessä hiljentymistä ja ihmettelyä kerhoalttarin äärellä

4. Laululeikkejä

5. Askartelu

6. Evästauko

7. Vapaata leikkiä

8. Loppusatu ja lorut

9. Loppulaulu ja -rukous

10. Hei vaan, ensi viikolla tavataan=)!

Ulkoilua toiveiden ja sään mukaisesti.

Mitä pakata kerhoreppuun ja muuta tärkeää kerhotietoa...

*Päiväkerhoryhmät kokoontuvat 1krt/vko pääasiallisesti aamupäivisin klo 9-11.30 ja iltapäivisin klo  13.20-16.

*Ryhmissä mukana 4-5-vuotiaita lapsia.

*Kerhomaksu on 10e/ lukukausi, sisaralennus 5e.

*Kerholaiselle mukaan reppuun/laukkuun pienet  kerhoeväät (esim. leipä, hedelmä,mehua), kerhotossut tai  luistamattomat sukat sekä sopivat vaatteet sisä- ja ulkoleikkeihin.

*Omien lelujen kuskaaminen kerhoon aiheuttaa usein vain mielipahaa, joten jätetään ne suosiolla kotiin- kerholta löytyy varmasti hyvät leikin ainekset jokaiselle.

*Ilmoitathan aina ryhmän lapstenohjaajalle lapsen sairastumisen tms. syyn takia kerhosta poissaolosta

*Reilu ja reipas vuorovaikutus on parasta niin aikuisten kuin lastenkin kesken. Ajatuksena työssä ja yhdessöolossa on se että kaikessa toimitaan lapsen parhaaksi.

*Meillä on ilo asettaa päiväkerholla yhdeksi tavoitteeksi lapsen luovuuden ja mielikuvituksen tukeminen! Lapsella voi siis kerhosta tullessaan olla mukanaan askartelu, mutta joskus sen sijaan kokemuksia draaman käytöstä ja uudesta sadusta - tai musiikin riemusta!

*Seurakunnan päiväkerhotyö on kasteopetusta yhdessä teidän vanhempien kanssa. Mahtava työpolku kuljettavana- pienet ja isot askeleet vierekkäin :)

MUKAVA NÄHDÄ- KERHOLLA TAVATAAN=)

terveisin lastenohjaajat:

Helena Koskinen p. 040-7705786, helena.koskinen@evl.fi

Minna Aho p. 0400-863234  minna.e.aho@evl.fi

Riitta Kujala (vastaava lastenohjaaja)p. 050-3029537, riitta.kujala@evl.fi

työalasta vastaava teologi Ann-Mari Häggman-Niemi p. 044-3271118/ annmari.haggman@evl.fi

Pienet, suuret ihmiset, taivaan Isä suojele. Siunaa meitä kaikkia, kerhossa ja kotona.

Aamen

Alajärven seurakunnan päiväkerho