AVOIMET KAUSI- JA KESÄTYÖPAIKAT 2022

Alajärven seurakunta hakee ennen työsuhteen alkamista 18 vuotta täyttäneitä

-kesätyöntekijöitä Alajärven ja Lehtimäen hautausmaalle (työsuhteen kesto 2 kk);

-kirkon esittelijöitä Alajärven kirkkoon (työsuhteen kesto n. 1,5 kk);

-kausityöntekijöitiä Alajärven hautausmaalle (työsuhteen kesto 5 kk);

-puutarhuria Alajärven hautausmaalle (työsuhteen kesto 5 kk) sekä

-hygieniapassin omaavaa leirikeskusapulaista (keittiö- ja siivoustöitä, työsöuhteen kesto n. 2 kk).

Hakemuksia saa Alajärven seurakunnan kirkkoherranvirastosta ja taloustoimistosta. Hakemus löytyy myös seurakunnan  kotisivuilta (www.alajarvenseurakunta.fi) Info ja asiointi/Avoimet kesätyöpaikat

Hakemukset on palautettava viimeistään 31.3.2022 taloustoimistoon, osoite Alajärven seurakunta, Kirkkotie 6, 62900 Alajärvi tai sähköpostilla: tuula.luoma@evl.fi.

Valinnat tehdään huhtikuun aikana ja valituille ilmoitetaan kirjeellä valinnasta huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa talouspäällikkö Tuula Luoma tuula.luoma@evl.fi, puh 04450157789.

Voit ladata kesätyöhakulomakkeen tästä.