Tiekirkko Gabrilin kirkossa Alajärvellä

Tiekirkko Gabrilin kirkossa Alajärvellä Gabrielin kirkko

Kirkkopihassa olevan pihataulun mukaan kirkossa aika ajoin kesällä 2018 kuuntelija paikalla. Keskustelu on luottamuksellista.

Aukioloajat su-pe klo 11-18 ja la klo 11-16

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Alajärvellä

Kevätkirkossa siunataan samalla tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 10.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.