Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Gabrielin kirkko, Alajärven seurakuntatalo

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.

Raamattuopetus klo 14 radioidaan Järviradiossa.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.