Tiekirkko Gabrilin kirkossa Alajärvellä

Tiekirkko Gabrilin kirkossa Alajärvellä Gabrielin kirkko

Kirkkopihassa olevan pihataulun mukaan kirkossa aika ajoin kesällä 2018 kuuntelija paikalla. Keskustelu on luottamuksellista.

Aukioloajat su-pe klo 11-18 ja la klo 11-16

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Hopeahovin kerhohuone

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella

Muistijumppaa, kahvittelua ja hengellistä evästä.

Seurakuntakodin ulkopuolella, seuraa ilm.

Käsityöpiiri jalkautuu srk-kodin ulkopuolelle

Kahvia, seuraa ja siunattuja silmukoita...

Lehtimäen seurakuntakoti

Aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Joka torstai seurakuntakodin pikkupuolella aamuisin klo 9-10 aamupuuro ja rukoushetki.