Tiekirkko Gabrielin kirkossa Alajärvellä Gabrielin kirkko

Kirkkopihassa olevan pihataulun mukaan kirkossa aika ajoin kesällä 2018 kuuntelija paikalla. Keskustelu on luottamuksellista.

Aukioloajat su-pe klo 11-18 ja la klo 11-16

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.