Elämäsi mahdollisuus - telttapäivät Alajärvellä

Kirkon ympäristö

"Elämäsi mahdollisuus" -teemalla vietetään kesä perinteisiä Kansanlähetyksen telttapäiviä Alajärven kirkkopihassa alk. klo 18.30. Puheita, musiikkia ja todistuksia.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.