Kotiseutupäivien jumalanpalvelus Lehtimäellä

Suokonmäen kotiseututalolla

"Kirkastettu Kristus" -teemalla vietetään kotiseutupäivien jumalanpalvelusta klo 13 Suonmäen kotiseututalolla. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho. Kanttorina Elisa Turpela.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.