Rokulipäivillä lähetyskahvila avoinna!

pe 6.7. kello 09.00 - la 7.7. kello 18.00

Alajärven keskustassa rokulilavan lähettyvillä paloaseman torilla

Nyt rokulipäivillä lähetyskahvila avoinna perjantaina 6.7. klo 9-18 ja lauantaina 7.7. klo 9-15. Makoisia karjalanpiirakoita ja kotileivottua pulla kahvien kera sekä mehutarjoilu. Tuotto lähetystyölle. Mukana iloiset kahvilatarjoilijat ja musiikissa mies, kitara ja hattu eli Marko Isolehto. Tipauta kolikko hattuun, tuet lähetystyötä! Kahvituotto niin ikään lähetystyön hyväksi.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.