Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Pyhän kolminaisuuden päivän" -teemalla vietetään Lehtimäen kirkossa sanajumalanpalvelusta. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Ann-Mari Häggman-Niemi
seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus, kiusausten voittaja" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen. Musiikissa Soihtu.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus, kiusausten voittaja" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Selloduo Varonen ja Jaakko Löytty konserttiviikonlopussa

Konserttiviikonlopun päättä Selloduo Varonen ja Jaakko Löytty konsertissa Alajärven seurakuntatalolla. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 e. Konserttiviikonlopun ohjelmapassi 15 e (molemmat konsertit)