Sydän ylistää -ilta kirkossa

Sydän ylistää -ilta kirkossa Gabrielin kirkko

Asko Matikan raamattutunti alk. klo 16 kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit kirkossa ja n. klo 17.30 Sydän ylistää -ilta. Puheenvuoron käyttää Asko Matikka. Rukousryhmä Seinäjoelta ja Lauluryhmä Valkia Kauhajoelta. Illan juontaa Sarita Orava. Esirukous- ja sielunhoitomahdollisuus.

Illan järjestää Alajärven seurakunta ja evankeliointitiimi

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.