Sydän ylistää -ilta kirkossa

Sydän ylistää -ilta kirkossa Gabrielin kirkko

Asko Matikan raamattutunti alk. klo 16 kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit kirkossa ja n. klo 17.30 Sydän ylistää -ilta. Puheenvuoron käyttää Asko Matikka. Rukousryhmä Seinäjoelta ja Lauluryhmä Valkia Kauhajoelta. Illan juontaa Sarita Orava. Esirukous- ja sielunhoitomahdollisuus.

Illan järjestää Alajärven seurakunta ja evankeliointitiimi

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Hopeahovin kerhohuone

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella

Muistijumppaa, kahvittelua ja hengellistä evästä.