Helluntaipäivän messu Lehtimäen kirkossa

"Pyhän hengen vuodattaminen" -teemalla vietetään helluntaipäivää Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa kappelikuoro.

Lämpimästi tervetuloa.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa