Helatorstain messu Kylätalo Metsossa

Kylätalo Metso

"Korotettu Herra" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kylätalo Metsossa huom. klo 14. Osoite Rantakankaantie 581. Pyöräkirkossa kuullaan Harri Silvolahden ja Martti NIemen keskustelusaarna. Kanttorina on Ismo Pitkänen. Kahvitarjoilu klo 13-14.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Seurakuntakodin ulkopuolella, seuraa ilm.

Käsityöpiiri jalkautuu srk-kodin ulkopuolelle

Kahvia, seuraa ja siunattuja silmukoita...