Aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Lehtimäen seurakuntakoti

Joka torstai seurakuntakodin pikkupuolella aamuisin klo 9-10 aamupuuro ja rukoushetki.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kesäehtoolliskirkko Alajärven kirkossa

Kesäehtoolliskirkko ja sen jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla. Kutsukaan mukaanne kyydittömiä naapureita, läheisiä, tuttuja ja ystäviä ottamaan tulevaa suurta juhannusjuhlaa vastaan! Kiitos!