Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan kansan koti-ikävä" -teemalla vietetään messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Armahtakaa" -teemalla vietetään messua ja 50 vuotta sitten ripille päässeiden juhlaa Lehtimäen kirkossa. Messun toimittaa Ari Auranen. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.