Messu kirkossa Alajärvellä

Alajärven seurakuntatalo

"Jumalan kansan koti-ikävä" -teemalla vietetään messu Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Armahtakaa" -teemalla vietetään messua ja 50 vuotta sitten ripille päässeiden juhlaa Lehtimäen kirkossa. Messun toimittaa Ari Auranen. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.