Käsityöpiiri jalkautuu srk-kodin ulkopuolelle

Seurakuntakodin ulkopuolella, seuraa ilm.

Kahvia, seuraa ja siunattuja silmukoita...

Lehtimäen kappeliseurakunta

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Armahtakaa" -teemalla vietetään messua ja 50 vuotta sitten ripille päässeiden juhlaa Lehtimäen kirkossa. Messun toimittaa Ari Auranen. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.