Messu Lehtimäen kirkossa

"Ylösnousseen todistajia" -teemalla vietetään messua klo 13 Lehtimäen kirkossa. Messun toimittaa Harri Silvolahti. Kanttorina on Ismo Pitkänen ja musiikissa Raavaat miehet.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa