Tuomasmessu kirkossa Alajärvellä

"Ylösnousseen kohtaaminen" -teema värittää Tuomasmessu Gabrielin kirkossa klo 18. Saarna Hanna-Reetta Niemistö. Liturgina Harri Silvolahti. Tuomaskuorona Soihtu, johtaa Ari Anttila. Kirkkokahvit messun jälkeen seurakuntatalolla.

Mukana Tuomaskuoro.

Kappalainen, lähetysteologi

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa