Kiirastorstaina messu Lehtimäen kirkossa

"Pyhä ehtoollinen" teemalla vietetään kiirastorstain iltaa Lehtimäen kirkossa klo 18. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Capriccio ensemble.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.