Kiirastorstain messu kirkossa Alajärvellä

"Pyhä ehtoollinen" -teemalla vietetään hiljaisen viikon kiirastorstai-iltaa Gabrielin kirkossa klo 18. Messussa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja liturgi Ari Auranen. Kanttorina Ismo Pitkänen.

Lämpoimästi tervetuloa!

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa