Missioilta Alajärven kirkossa - Merkityksettömyydestä tarkoitukseen

Illan evankelista on pastori Lasse Pesu. Papin puheenvuoron käyttää Terho Kanervikkoaho. Musiikissa lauluryhmä Soihtu. Illan juontaa Tiina Akomeah ja tilaisuuden pääteeksi on mahdollisuus sielunhoitoon ja esirukouspalveluun. Kirkkokahvit nautitaan kirkossa. Musiikkia. Kolehti.

Missioilta on Mahdollisuus muutokseen päätapahtuma Alajärven kirkossa.

Lämpiomästi tervetuloa!

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Hopeahovin kerhohuone

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella

Muistijumppaa, kahvittelua ja hengellistä evästä.