Missioilta Alajärven kirkossa - Vaatimuksista vapauteen

Missioillan evankelista on pastori Lasse Pesu ja puheenvuoron käyttää kirkkoherra Ari Auranen. Todistuspuheenvuorossa uskostaan todistaa huippu-urheilukirurgi Sakari Orava ja kirkkoillan juontaa Ritva Leppäaho. Musiikkia Tiemestarin Pojat. Kirkkokahvit nautitaan kirkossa ja mahdollisuus myös sielunhoitoon ja esirukoukseen. Musiikkia ja kolehti.

Missioilta on Mahdollisuus muutokseen päätapahtuma Alajärven kirkossa.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Hopeahovin kerhohuone

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella

Muistijumppaa, kahvittelua ja hengellistä evästä.