Missio Mahdollisuus muutokseen mukana Donkkis Big Night

Alajärven seurakuntatalo

1-7 -luokkalaisille avoin Donkkis Big Night Alajärven seurakuntatalolla. Ota mukaan pieni, avaamaton sipsipussi.

Donkkisen aikana on järjestetty lastenhoito Kirkontuvalla klo 18-20. Leikkiä ja yhdessäoloa lasten kanssa Riitta Kujalan matkassa!

Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuoret

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Alajärvellä

Kevätkirkossa siunataan samalla tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 10.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.