Missioilta Alajärven kirkossa - Rikkinäisyydestä eheyteen

Illan evankelista pastori Lasse Pesu, pappi Ann-Mari Häggman-Niemi, todistuspuheenvuoro Sanna Joensuu. Illan juontaa Matleena Saukko. Musiikissa Timpurin Roudarit. Sielunhoito- ja esirukouspalvelu. Musiikkia. Kolehti.

Missioilta on Mahdollisuus muutokseen päätapahtuma Alajärven kirkossa.

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Hopeahovin kerhohuone

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella

Muistijumppaa, kahvittelua ja hengellistä evästä.