Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa koe taidetyöpajan väriteema!

Villa Väinölä

Tule ja koe väri. Tavoitteena on nähdä väri, jossa voimme elää Jumalan luomana. Tunnistaa ja tuottaa näkyviin myös maailman meihin kiinnittämä väri. Se väri, joka on ahdistava ja meille väärä.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Hopeahovin kerhohuone

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella

Muistijumppaa, kahvittelua ja hengellistä evästä.