Mahdollisuus muutokseen missiossa Päällikkötason Jamit

Hotelli-Ravintola Alvariini

Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa mukana Päällikkötason Jamit Alvariinissa. Timpurin Roudarit ja Kls takaavat, että kaikki uppoavat musiikin vetovoimaan missiohenkisesti ja osallistuvat mukaan Jameihin. Ja mitä sitten vielä? Herkullisen hampurilaistarjoilun kruunatessa illan, niitä voi vapaaehtoisesti ostaa:)

Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa mukana Päällikkötason Jamit Alvariinissa. Timpurin Roudarit ja Kls takaavat, että kaikki uppoavat musiikin vetovoimaan missiohenkisesti ja osallistuvat mukaan Jameihin. Ja mitä sitten vielä?  Herkullisen hampurilaistarjoilun kruunatessa illan, niitä voi vapaaehtoisesti ostaa:)

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Hopeahovin kerhohuone

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella

Muistijumppaa, kahvittelua ja hengellistä evästä.