Mahdollisuus muutokseen missiossa Päällikkötason Jamit

Hotelli-Ravintola Alvariini

Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa mukana Päällikkötason Jamit Alvariinissa. Timpurin Roudarit ja Kls takaavat, että kaikki uppoavat musiikin vetovoimaan missiohenkisesti ja osallistuvat mukaan Jameihin. Ja mitä sitten vielä? Herkullisen hampurilaistarjoilun kruunatessa illan, niitä voi vapaaehtoisesti ostaa:)

Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa mukana Päällikkötason Jamit Alvariinissa. Timpurin Roudarit ja Kls takaavat, että kaikki uppoavat musiikin vetovoimaan missiohenkisesti ja osallistuvat mukaan Jameihin. Ja mitä sitten vielä?  Herkullisen hampurilaistarjoilun kruunatessa illan, niitä voi vapaaehtoisesti ostaa:)

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.