Mahdollisuus muutokseen missiossa mukana Yrittäjien Hyvän Mielen aamiainen

Mahdollisuus muutokseen missiossa mukana Yrittäjien Hyvän Mielen aamiainen

Hotelli-ravintola Alvariini

Aloita aamusi hyvän musiikin ja ravitsevan sanan merkeissä. Mukana menossa yrittäjäpappi Harri Silvolahti, yrittäjien pj. Kirsi Kujala, Missionmen Erkki Haarala, Matleena Saukko, Sanna Joensuu ja Jarkko ja Aleksi Yli-Sikkilä. Tilaisuus on osa Mahdollisuus muutokseen Mediamissiota Alajärven ev. lut. kirkossa.

Kappalainen, lähetysteologi

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.