Mahdollisuus muutokseen missiossa mukana Yrittäjien Hyvän Mielen aamiainen

Mahdollisuus muutokseen missiossa mukana Yrittäjien Hyvän Mielen aamiainen

Hotelli-ravintola Alvariini

Aloita aamusi hyvän musiikin ja ravitsevan sanan merkeissä. Mukana menossa yrittäjäpappi Harri Silvolahti, yrittäjien pj. Kirsi Kujala, Missionmen Erkki Haarala, Matleena Saukko, Sanna Joensuu ja Jarkko ja Aleksi Yli-Sikkilä. Tilaisuus on osa Mahdollisuus muutokseen Mediamissiota Alajärven ev. lut. kirkossa.

Kappalainen, lähetysteologi

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Hopeahovin kerhohuone

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella

Muistijumppaa, kahvittelua ja hengellistä evästä.