Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus, pahan vallan voittaja" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen. Musiikissa Raavaat miehet.

Kappalainen, lähetysteologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Taivaan kansalaisena maailmassa" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Samalla juhlitaan 70-vuotiaisen syntymäpäiväjuhlaa ja jatketaan juhlapäivää seurakuntatalolla.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Taivaan kansalaisena maailmassa" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Kirkontupa

Kaikille virvoittava lähetyspiiri avaa ovensa

Tule rukoilemaan, kuulemaan sanaa, keskustelemaan maailmanmenosta ja laulamaan tuttuja virsiä tai hengellisiä lauluja. Aika ajoin vieraitakin käy puhumassa lähetystyöstä.