Laskiaisena hernekeitolle!

Alajärven seurakuntatalo

Laskiaisena hernekeitto tarjolla Alajärven seurakuntatalolla klo 11-13 välisenä aikana hintaan 8 e sisältäen laskiaispullan ja kahvit. Kotiin voi ostaa myös hernekeittoa litrahintaan 6 e ja kotikaljaa 2 euron litrahintaan. Veteraanit ja puolisot kutsutaan kunniavieraiksi. Tuotto menee seurakunnan diakoniatyölle.

Ulla Niskala

Messu kirkossa Alajärvellä

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!