Laskiaissunnuntain pulkkakirkko Alajärvellä

Laskiaissunnuntain pulkkakirkkoa vietetään Alajärven kirkossa klo 10.

Mukana kanttori Ismo Pitkänen, lastenohjaajat Riitta, Helena ja Minna, sekä Ann-Mari-pappi. Pulkkakirkon jälkeen makkaranpaistoa, mäenlaskua ja muuta mukavaa! Joten pulkat ja liekurit mukaaan!

Nähdään kirkossa!

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa