Iloa ilmassa - seurakuntaväen tapahtuma

Alajärven seurakuntatalo

Tule kurkkaamaan kun kaikki ei mene ihan niin kuin Strömsössä tai joskus kuitenkin. Mukana Riitta, Annamari, Ulla, Ari, Ismo ja joku yllätysvieraskin saattaa kurkata! Maukasta tarjoilua :)

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa