Messu kirkossa Alajärvellä

"Ansaitsematon armo" -teemalla vietetään ELY:n kirkkopyhää Gabrielin kirkossa klo 10. Saarnaa Aulis Harju, mukana Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikissa Raavaat miehet. Vietetään Ely:n kirkkopyhää. Messun jälkeen keittolounas ja kahvit seurakuntatalolla (8e) ja päiväjuhlassa puhujina Satu Kivisaari, Aulis Harju, Tiina Akomeah ja Emmaus-kuoro.

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.