Israelilainen sapattiateria Lehtimäellä

Lehtimäen seurakuntakoti

Tule nauttimaan israelilaista sapattiateriaa Lehtimäen seurakuntakodille ja samalla nauttimaan korkeatasoisesta konsertissa Lavrenchukien musiikkiperheen kanssa.Tervetuloa sapattiaterialle Lehtimäen seurakuntakodille 26.1. klo 18! Illan isäntäpariskuntana Terho ja Maria Kanervikkoaho. Ilmoittautuminen 22.1. mennessä Satu Hauta-aholle 0400 796 974. Aterian hinta 20e. Illan tuotto menee lähetyksen hyväksi.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkkorannassa

Juhannusaattona seurat ja messu kirkkorannassa. Sateen sattuessa kirkossa, jolloin tarjoilu Kirkontuvan katoksen alla. Aurinkoisella säällä tarjoilua kirkkorannassa. Juhannuskokko, sanaa, musiikkia ja yhteislauluja.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tien raivaaja -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.