Israelilainen sapattiateria Lehtimäellä

Lehtimäen seurakuntakoti

Tule nauttimaan israelilaista sapattiateriaa Lehtimäen seurakuntakodille ja samalla nauttimaan korkeatasoisesta konsertissa Lavrenchukien musiikkiperheen kanssa.Tervetuloa sapattiaterialle Lehtimäen seurakuntakodille 26.1. klo 18! Illan isäntäpariskuntana Terho ja Maria Kanervikkoaho. Ilmoittautuminen 22.1. mennessä Satu Hauta-aholle 0400 796 974. Aterian hinta 20e. Illan tuotto menee lähetyksen hyväksi.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Terho Kanervikkoaho
Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!