Sydänten iltapäivä Levijoen nuorisoseuralla

Levijoen nuorisoseurantalo

Alajärven seurakunnan tiimeistä evankeliointitiimi on tunnettu muun muassa Sydänten illoistaan kotikirkossa. Evankeliointitiimiin kuuluvat Ismo Kuhalampi, Anne Nätynki, Leena ja Erkki Peltoniemi, Lasse Pesu, Sarita Orava ja Matleena Saukko. Nyt nämä Sydänten illat laajentavat toimintaansa eri kylille alkaen ensi sunnuntaina 21.1. klo 14 Levijoen nuorisoseuralla. Myös paikalliset kyläläiset ovat ohjelmavastuussa osittain. Sydänten iltapäivässä puheenvuoron käyttää Esko Kallio, todistuspuheenvuoro Pasi Laukkola. Musiikissa Petri ja Bodil Lakaniemi. He muun muassa säestävät yhteislauluja Viiskielisestä. Iida Palmu esittää pari viulusävelmää. Alkusanat lausuu ja tilaisuuden juontaa Sarita Orava. Pääteeksi nautitaan kahvit, tarjoilusta vastaa Levijoen Maa- ja kotitalousnaiset.

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.

Seurakuntakodin ulkopuolella, seuraa ilm.

Käsityöpiiri jalkautuu srk-kodin ulkopuolelle

Kahvia, seuraa ja siunattuja silmukoita...