Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä 21.1.

Sanajumalanpalveluksessa saarnaa Harri Silvolahti. Vietetään niin sanottua mummojen ja paappojen kirkkopyhää - lastenlapset kainalossa! Musiikissa lapsikuoro ja musiikkiopiston laulutytöt. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen

Kappalainen, lähetysteologi

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.