Uutta Vuotta 2018 juhlitaan Alajärvellä

Alajärven seurakuntatalo

Kirkossa saarnaa Esko Kallio. Keittolounas seurakuntatalolla ja päiväjuhla, johon olet lämpimästi tervetullut!

Päiväjuhlassa puhuu Juha Vihriälä. Musiikissa Raavaat miehet Satu Pohjosen johdolla. Päivätilaisuuden juontaa Leo Ketonen.

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa