Suomi 100 vuotta- Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Alajärven kirkossa

"Kiitos isänmaasta" -teemalla juhlistetaan Suomen 100-vuotiasta itsenäisyyttä. Jumalanpalveluksessa saarnaa kirkkoherra Ari Auranen. Jumalanpalveluksen jälkeen vaikuttava seppeleen lasku sankarihaudoilla. Kunniaa tekevät jokaisen sotasankarin ikäinen mies seisoen sankarivainajan haudan äärellä.

Juhla jatkuu paloaukiolla Alajärven keskustassa.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa