Kappelin joulumyyjäiset

Kappelin joulumyyjäiset

Hyvän mielen perinteiset joululmyyjäiset - laatikoita joulupöytään, leivonnaisia, käsitöitä pukinkonttiin.

Lehtimäen kappeliseurakunnan joulumyyjäiset tuotto käytetään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkkorannassa

Juhannusaattona seurat ja messu kirkkorannassa. Sateen sattuessa kirkossa, jolloin tarjoilu Kirkontuvan katoksen alla. Aurinkoisella säällä tarjoilua kirkkorannassa. Juhannuskokko, sanaa, musiikkia ja yhteislauluja.
pe 6.7.2018 klo 9.00 - la 7.7.2018 klo 18.00

Alajärven keskustassa rokulilavan lähettyvillä paloaseman torilla

Rokulipäivillä lähetyskahvila avoinna!

Nyt rokulipäivillä lähetyskahvila avoinna perjantaina 6.7. klo 9-18 ja lauantaina 7.7. klo 9-15. Makoisia karjalanpiirakoita ja kotileivottua pulla kahvien kera sekä mehutarjoilu. Tuotto lähetystyölle. Mukana iloiset kahvilatarjoilijat ja musiikissa mies, kitara ja hattu eli Marko Isolehto. Tipauta kolikko hattuun, tuet lähetystyötä! Kahvituotto niin ikään lähetystyön hyväksi.

Kirkon ympäristö

Elämäsi mahdollisuus - telttapäivät Alajärvellä

"Elämäsi mahdollisuus" -teemalla vietetään kesä perinteisiä Kansanlähetyksen telttapäiviä Alajärven kirkkopihassa alk. klo 18.30. Puheita, musiikkia ja todistuksia.