Suuret joulumyyjäiset

Alajärven seurakuntatalo

"Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla ikkunan taa..joulupukki matkaan jo käy. " Tule tekemään lahjalöytöjä joulumyyjäisiin.

Paikan päällä useita eri lähetystyön arpapöytiä ja pika-arpapöytä. Diakoniatyön myyntipöytä. Jouluiset kaffit tarjolla ja mukaan suositellaan iloista mieltä!

Tiina Akomeah
Tiedotus- ja lähetyssihteeri

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!

Kirkontupa

Kaikille virvoittava lähetyspiiri avaa ovensa

Tule rukoilemaan, kuulemaan sanaa, keskustelemaan maailmanmenosta ja laulamaan tuttuja virsiä tai hengellisiä lauluja. Aika ajoin vieraitakin käy puhumassa lähetystyöstä.

Nuttu- ja rupattelupiiri