USKON JÄLJILLÄ - ohjelmasarja Järviradiossa

USKON JÄLJILLÄ - ohjelmasarja Järviradiossa

Järviradio

Tämän kerran aiheena "Kristillinen siveellisyys, viimeiset tapahtumat" Uskon jäljillä - ohjelmassa.

Ohjelmasarja käsittelee Kristinoppia eri teemoin ja vakiopanelisteina mukana ovat keskustelemassa Alajärven kirkkoherra Ari Auranen, Kimmo Niskala, Panu Malkasilta ja Elina Järvinen.

”Reformaation juhlavuoden innoittamana saimme idean pohtia Kristinoppia. Toivomme, että keskustelu palauttaa mieliin ja innoittaa kuulijoita tutkimaan Katekismusta. Panelistien pohdinnan lisäksi saamme haastatella varsin mielenkiintoisia vieraita, unohtamatta hengellistä musiikkia. Uskomme, että parituntinen vierähtää ohjelman parissa nopeasti. ”, kirkkoherra Ari Auranen kertoo innostuneena ja toivottaa kuulijat mukaan radion taajuuksille.

Ole kuulolla järviradion taajuudella. Kuuluvuuskartan näet kuvassa. voit kuunnella ohjelmaa myös nettiradiosta järviradion nettisivuilta tästä

tai radiot.fi-sivustolla

Kirkkoherra, lääninrovasti