Seurakunnan lähetyspiiri

Kirkontupa

Raamatun sanaa, yhteislauluja, keskusteluja ja mukavaa yhdessäoloa kahvikupposen äärellä. Kahvirahatuotto lähetystyön hyväksi.

Piirin vetäjänä on lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Aika ajoin kutsutaan vieraita kertomaan kirkon perustehtävästä lähetystyöstä.

Tällä kerralla iloksemme saapuu  Venäjän Pietarin ja Inkerin kirkon pitkäaikainen lähetystyöntekijä Merja Kramsu Suomen Lähetyseurasta. Tulkaa joukolla mukaan!

Lämpimästi tervetuloa

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Kirkontupa

Kaikille virvoittava lähetyspiiri avaa ovensa

Tule rukoilemaan, kuulemaan sanaa, keskustelemaan maailmanmenosta ja laulamaan tuttuja virsiä tai hengellisiä lauluja. Aika ajoin vieraitakin käy puhumassa lähetystyöstä.

Seurakuntakodin ulkopuolella, seuraa ilm.

Käsityöpiiri jalkautuu srk-kodin ulkopuolelle

Kahvia, seuraa ja siunattuja silmukoita...

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!