Sydänten illassa Leena Lehtinen

Sydänten illassa vierailee julistaja Leena Lehtinen. Alajärven seurakunnasta puheenvuoron käyttää kappalainen Terho Kanervikkoaho. Musiikissa Ylistyskuoro. Sielunhoitomahdollisuus.

Järjestää Alajärven seurakunnan evankeliointitiimi

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Armahtakaa" -teemalla vietetään messua ja 50 vuotta sitten ripille päässeiden juhlaa Lehtimäen kirkossa. Messun toimittaa Ari Auranen. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.