Kotikirkon kanava Järviradiossa

Järviradio

Kotikirkon kanava, Alajärven seurakunnan hengellinen ohjelma joka torstai klo 18 Järviradiossa. Haastatteluja ja aiheita kirkon ytimestä, uskosta ja etsijöistä aina teiltä ja toreilta valtakunnan uutisiin saakka! Toimittaa tiedottaja Tiina Akomeah.

Tulethan kuulolle!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.